Gott nytt år! :)

Den:2010-12-31 Kl:@ 15:39:37 | | Kommentarer: 3
Skriver gott nytt år till er nu, kommer nog inte ha tid senare :P
Hoppas ni kommer ha ett underbart 2011 och att allting blir som ni har tänkt er, inshaAllah :)


Katt rör vid Kaaba

Den:2010-12-31 Kl:@ 13:47:30 | | Kommentarer: 1


SubhanAllah! Helt otroligt! :)

Vara nöjd med sig själv.

Den:2010-12-31 Kl:@ 12:38:15 | | Kommentarer: 0
Det är väldigt många människor som ignorerar det faktum att Allah (SWT) har skapat oss och att vi borde vara nöjda med oss själva. Självklart har jag också varit med om den känslan att man aldrig duger och att man hade velat vara någon annan. Men brukar alltid avbryta den tanken och tänka efter , för det är verkligen idiotiskt att vi inte är nöjda att vi ens har fått komma till jorden, att vi ens har chansen att leva. Och att vi har fått ett så bra liv. Vi tänker inte på att många människor inte får den chansen att ha ett så bra liv som oss.

Därför förstår inte jag varför det finns så sjukt många deprimerade människor här i Sverige. Hur kan man ens komma på tanken att tex skära sig själv? Att vilja ta livet av sig själv?

Tänk på dom människorna som aldrig fått äta sig mätta vid en måltid. Tänk på dom stackars barnen som aldrig får chansen att växa upp, för att dom dör av svält. Tänk på alla barn som skulle ge allt för att få allting som vi har här i Sverige.

Tänk på alla fattiga och sjuka människor innan ni tycker att era liv är så dåliga.
Då kanske ni får dåligt samvete och inte tänker så igen.

Och nämn inte till mig om alla dom som varit med om mycket i sina liv osv, tro mig, jag har varit med om mycket i mitt liv, men har aldrig haft tanken att ta mitt eget liv. Det handlar om styrka. Man måste alltid tänka att det kommer en vändpunkt, för det gör det alltid.

Lista ^^

Den:2010-12-31 Kl:@ 07:30:48 | | Kommentarer: 0

2010 årets;
Årets vän: M :) <3
Årets gåva: Min bärbara datooor :D <3
Årets bråk: Uff, alla bråk på min gamla skola </3
Årets ord: "typ" (samma ord varje år ;p) "och?"
Årets fiende: Har ingen fiende :P
Årets låt: "Just the way you are - Bruno Mars" :) <3
Årets dag: 28 november ^^
Årets helg: Stockholm <3
Årets klädsel: Långa klänningar in my <3
Årets bästa: När vi var i södra Sverige, vill tillbaka...
Årets sämsta: Tillbaka hemma ...
Årets drink: Ni dricker alkohol och vi dricker SPRITE ;)


God Is The Light

Den:2010-12-29 Kl:@ 18:48:03 | | Kommentarer: 1


love it! :D <3

Rökning är ej tillåtet i islam.

Den:2010-12-29 Kl:@ 00:32:56 | | Kommentarer: 1


Den här videon borde få alla rökande muslimer att fundera.

Varför Hijab?

Den:2010-12-28 Kl:@ 23:20:45 | | Kommentarer: 0


Älskar den här videon!

I keep dancing on my own.

Den:2010-12-24 Kl:@ 17:16:40 | | Kommentarer: 0
Braa låt, "dancing on my own" med Robyn :)

I'm in the corner
watching you kiss her
i'n right over here
why can't you see me?

uh....

Den:2010-12-21 Kl:@ 20:35:42 | | Kommentarer: 0
Sista dagen i skolan imorgon, vi ska bara dit för att fika och gå till kyrkan, sen är det LOV ;) känns onödigt att gå dit då, men det spelar ingen roll för mig, vill träffa min söta M ;) <3

Det kommer kännas konstigt att vara ledig från skolan så länge, för jag älskar verkligen den här skolan och vill vara där så mycket som möjligt, men nu går inte det, och jag kommer sakna alla människor ._.

Såg en jättefin jacka på H&M idag, ska köpa den imorgon, hade inga pengar idag, så la undan den ^^
Det är en lång jacka som täcker allting och det känns skönt, har velat ha en sån jacka länge, och den verkar varm också, vilket behövs när det är så kallt :(

Nu ska jag inte sitta vid datorn ngt mer, orkar knappt vara vaken, har så ont i huvudet.

Kiss and hug ;) <3

Tjalalalala :)

Den:2010-12-21 Kl:@ 09:02:45 | | Kommentarer: 0
Jag är tröööött, egentligen har vi sovmorgon idag, men eftersom M tyckte vi skulle gå tidigare till skolan och ha kul så kom jag tidigare, och gissa vem som missade bussen två gånger? Rätt svar: M.
Så nu sitter jag har och väntar på M, M hann med bussen den här gången iaf och är snart här.

Såååå. Det är egentligen ganska onödigt att vara i skolan dom sista dagarna, för vi gör typ ingenting på lektionerna... vi får typ vara på lektionen en halvtimme och sen sluta xD men det är skönt, då kan man göra ngt roligt istället =)

Aja, nu ska jag avsluta ^^ ha det bra ni som läser det här otroligt onödiga inlägget ;)

Text av Jonas Hassen Khemiri

Den:2010-12-20 Kl:@ 20:09:21 | | Kommentarer: 1

Här är en text jag hittade på www.cherinomohammed.blogg.se , skriven av Jonas Hassen Khemiri och tyckte den var väldigt lärorik så jag vill vara lika bra och sprida den :)


"Jag ringer mina bröder och säger: Det hände en så sjuk sak i går. Har ni hört? En man, en bil, två explosioner, mitt i city.

Jag ringer mina bröder och säger: Nej ingen dog. Eller. En dog. Han dog. Han som inte är vår bror. Men visst. Vissa kommer försöka sammankoppla honom med oss. Hans namn, hans ursprung, hans hårfärg. Tillräckligt likt (eller inte likt alls).

Jag ringer mina bröder och säger: Akta er. Ligg lågt i några dagar. Lås dörren. Dra för gardinerna. Om ni måste gå ut: Lämna Palestinasjalen hemma. Bär inte på någon misstänkt väska. Höj volymen i lurarna så att ni inte blir berörda av folks kommentarer. Blunda för att slippa folks blickar. Viska på tunnelbanor, skratta lågt på biografer. Smält in, gör er osynliga, förvandla er till gasform. Väck ingens och jag menar ingens uppmärksamhet.

Jag ringer mina bröder och säger: Glöm det jag sa. Fuck tystnad. Fuck osynlighet. Gå ut på stan endast iklädda julgransljus. Ta på er neonfärgade overaller, orangea bastkjolar. Vissla i visselpipor. Vråla hål i megafoner. Ockupera kvarter, ta över gallerior. Gör er maximalt synliga ända tills dom fattar att det finns motkrafter. Tatuera in PK FOR LIFE i svarta gotiska bokstäver på magen. Försvara alla idioters rätt att vara idioter tills ni tappar rösten. Tills ni dör. Tills dom fattar att vi inte är dom som dom tror att vi är.

Jag ringer mina bröder och säger: Förresten. Vilka då ”dom”? Det finns ju inga ”dom”. Däremot så finns det extremister på alla sidor som vill övertyga oss om att det finns ett ”dom”. Ett farligt hotfullt enhetligt ”dom”. Lita inte på någon som pratar om ”dom”. Alla som pratar om ”dom” är idioter. (paus) Särskilt dom som påstår att det pågår ett krig. Det finns inget krig hör ni det? Det finns inget krig.

Jag ringer mina bröder och säger: Okej. Det finns ett krig. Det finns flera krig. Fast inte krig på sättet som dom påstår. Kriget handlar om våra hjärnor. Kriget handlar om vår rädsla. Och när rädslan sätter sig i oss förvandlas flygplan till missiler och väskor till bomber. Mobiltelefoner blir fjärrutlösare, barnmat blir sprängdeg. All flytande vätska är potentiellt explosiv. Alla svartskäggiga män är potentiella bombbärare. Alla blonda män är potentiella lasermän. Och när rädslan sätter sig i oss börjar vi frukta framtiden och längta tillbaka till i går. Vi börjar önska att man kunde vrida tillbaka klockan, det var så mycket bättre förr, när män var män och kvinnor kvinnor och ingen var homosexuell. När vi hade faxapparater i stället för internet och skampåle i stället för rättssystem. Med nostalgiska miner minns vi spettekakor och knätofsar, bysamhällen och spöstraff. Det var så mycket enklare då. När gränserna var tydliga och fienden hade ett (och bara ett) ansikte. Men alla är inte rädda. Vi vägrar låta oss skrämmas, vi går med stolta miner in i en framtid av uppluckrade gränser, med en fast vetskap om att inga klockor någonsin kan vridas tillbaka. Vi är inte rädda. Vi är inte rädda.

Jag ringer mina bröder och viskar: Okej. Jag erkänner. Jag är rädd. Jag är livrädd. Jag är rädd för att män som skjuter föräldrar genom lägenhetsfönster i Malmö beskrivs som ensamma galningar och inte som en del av ett större högerextremt nätverk. Jag är rädd för att ingen minns rasister som tänder eld på antirasistiskt engagerade familjers lägenheter i Högdalen. Jag är rädd för nazister i Salem och islamister på Drottninggatan och fascister i vår riksdag. Men mest av allt är jag rädd för att historien ständigt tycks upprepa sig, för att vi aldrig verkar lära oss, för att alla tecken tyder på att vår feghet och rädsla för det så kallat annorlunda är så djupt rotad att vi aldrig kommer kunna besegra den.

Jag ringer mina bröder och säger: Det hände en så sjuk sak ikväll. Jag kom på tunnelbanan och fick syn på en väldigt misstänkt individ. Han hade svart hår och en ovanligt stor ryggsäck och hans ansikte var täckt av en Palestinasjal.

Jag ringer mina bröder och säger: Det tog bråkdelen av en sekund innan jag insåg att det var min spegelbild."


Jag ryste typ när jag läste den sista meningen.


i feel kinda sick.

Den:2010-12-15 Kl:@ 21:46:59 | | Kommentarer: 0
Negativt:
Två dagar kvar.
Imorgon åker Becca till hennes pappa och är där i tre veckor, kommer sakna henne som bara den.
Snart är det jullov, kommer sakna alla i skolan.

Negativt för stunden:
Jag mår illa
har huvudvärk
är trött

Bra:
Jullov= vila upp sig och ta det lugnt, vara med familjen och vänner och bara ha det mysigt :D
Ska köpa rosa byxor imorgon inshaAllah, älskar dem! <3


Vi hade bad med skolan idag, det gick ju lagomt bra, läraren typ dissade mig och sen glodde han bara på mig när jag hoppade i vattnet. Leskigt.
Jag var och simmade igår också, så jag är trött just nu i alla fall. Men det är roligt att simma. Igår simmade jag typ 25 längder och idag 16 ;) ganska bra tycker jag, men är trött i kroppen ^^

Nu ska jag försöka sova, sov gott! ♥

Thinking of you

Den:2010-12-08 Kl:@ 20:28:56 | | Kommentarer: 0
Bästa låten ;) <3


Just the way you are

Den:2010-12-04 Kl:@ 17:26:52 | | Kommentarer: 0
Glömde såklart att lägga till en till låt som går på nästan hela tiden hos mig, både hemma och när jag är ute ;)When I see you're face there's not a thing that i would change
cause you're amazing, just the way you are
And when you smile, the whole world stops and stares for a while
Cause girl you're amazing, just the way you are <3

Haha.

Den:2010-12-04 Kl:@ 15:21:06 | | Kommentarer: 0
vad ovanligt att man blir sårad sådär. *not*.

I'm here without you baby.

Den:2010-12-03 Kl:@ 21:55:32 | | Kommentarer: 0
Älskar dom här låtarna, lyssnar på dom typ 24/7 just nu ;)I'm here without you baby, but you're still with me in my dreams <3I can be you're hero baby, i can kiss away the pain, I will stand by you forever, you can take my breath away <3
Take your record's, take your freedom, take your memories, I don't need them, take your space and take your reasons, but you'll think of me <3


Jag älskar låtarna :D ♥

Hooooold oooonnnn ;)

Den:2010-12-03 Kl:@ 19:49:11 | | Kommentarer: 0

Livet har förändrats mycket senaste tiden, men till det bättre, tror jag. Jag mår bättre när det är såhär i alla fall =)
Wow vad förvånad man blir när man ser någonting konstigt i sitt liv, men inte vill göra någonting åt det. Haha, det är inte likt mig. Men vill bara strunta i vissa saker just nu, för jag orkar inte ta itu med allting, det skulle knäcka mig just nu.


When you love someone and they break your heart
dont give up on love, have faith restart
just hold on
Hold on.


Sovmorgnar alltså...

Den:2010-12-02 Kl:@ 08:45:44 | | Kommentarer: 0
Tjalala här sitter jag i skolan på en sovmorgon, hur stört är det? ;p
Hahaha, tänkte överraska mina kära vänner att jag kom idag, så var ingen här ... (vi brukar alltid vara här på sovmorgnar ^^) sååå då sitter lilla jag i biblioteket och tänker på att jag hade kunnat sova ... Haha!

haha

Den:2010-12-01 Kl:@ 19:01:37 | | Kommentarer: 0
Jag har märkt att när jag har en bärbar dator så bloggar jag sjukt mkt mer än vad jag gör när jag bara har en stationär ;p tror det är för att jag älskar att skriva på bärbara datorer, skriver även mer (dikter, böcker) om jag har en bärbar dator ;p

Aja, det är inte så roligt att vara hemma och vara sjuk, för då är ju alla andra i skolan och då är ingen social.
Så det var ingen som ville vara social och chatta ^^

Men, tillslut blev det roligt idag ändå. Tro mig, man kan anstränga sig och ha roligt även om man har ont i huvudet, mår illa och är yr ;p fast att det kan orsaka att man får ännu mer ont i huvudet ^^

Nu babblar jag bara på för att få skriva mer ;p men ska hitta på någonting nu... inte för att jag vet vad :P

RSS 2.0