Haha

Jag gick inte och sov, utan tog ett varmt avslappnande bad, men som vanligt så hjälper inte det. Älskar att ta ett skönt bad, men det tar inte bort alla tankar i huvudet.

wherever you go
whatever you do
i will be right here waiting for you.

Kommentarer
Mustafa samin skrev:

Väst gör allt för att förvränga islam och sänka islam. Men vi vet från historian att dem inte kommer lyckas.



som koranen säger 61:8

De vill släcka ut Guds ljus med sina ord, men Gud skall låta Sitt ljus lysa med full styrka, hur förhatligt detta än måste vara för förnekarna av sanningen.

2011-02-10 @ 22:06:07
URL: http://jihade.blogg.se/
jannan skrev:

salam wa alaikum sara



Jag dömmde dig utefter dina kommentarer, jag vet annars inte hur du är som person elr ditt band till islam.



Jag skrev till ahlam att du fått än sämre syn på shia inriktningen pga av bahlool, och det var det jag mest syfta på. Hur man kan dömma en hel inriktning enbart efter en individs synpunkter.



därefter om bahlool gjorde fel elr rätt har jag inte alls med att göra, då det är personligt och mellan de och jag inte har en aning om vad som hände. Dock när det handlar om hela min inriktning och att ngn hackar på vad jag tror på ..ja då tar jag illa upp. Men jag är dig tacksam att du valt att förklara dig..det visar din moral och att du är kunnig! därefter har jag inget emot dig då jag inte känner dig..utan jag har bara emot din ställningen du tog om shia. barak allah fiki och hoppas att du inte tog illa upp av min kommentar. Jag menade inte att såra dig elr ngt i den stilen syster. Vi är alla syskon i slutändan..men jag rekommenderar att du läser lite om shia islam. Du kmr verkligen ändra dina åskiter om det min syster..Men som sagt stolt över att du är religös och tänker på allah hela tiden..forsätt så och må allah beavar dig!



wsalam

2011-02-10 @ 23:04:27
URL: http://ahlami.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0