<3



SubhanAllah <3

Kommentarer
A H L A M skrev:

Tack för dina ord på Bahlools blogg!! :)

2011-02-06 @ 17:54:01
URL: http://ahlamhammoud.blogg.se/
Suuzy for president skrev:

haha eller hur!

Tur det bara är en solförmörkelse då :P

Gud hjälpe oss!

2011-02-06 @ 19:28:34
URL: http://suzansalem.blogg.se/
Nor skrev:

vad föreställer den här bilden?

2011-02-06 @ 21:45:39
URL: http://behroox.blogg.se/
A H L A M skrev:

Mashallah syster! samma här, jag är oxå en liten tjej som knappt besitter någon kunskap men ändå försöker sprida lite glädje, vilket TYVÄRR missuppfattas av de extrema människorna ...



Jag kan fullständigt förstå dig, men syster du är inte den ända! Det är inte "shia" som gör att människorna blir så onda och högmodiga som vissa blir (vill inte nämna namn så att jag baktalar så att personen får mina goda gärningar). Jag avskyr det lika mycket som du. Det är från individ till individ, tänk så istället :)



Tänk tex. de terroristdåd som begås i Islams namn. Är det verkligen Islam som påbjuder denna onda handlingar som dödar tiotals oskyldiga människor? Nej, det är människans fel som nu råkar vara muslim. Den bör bära skulden och inte en hel religion. Samma sak med shia:) det finns bra och det finns dåliga. Det finns bra och det finns dåliga sunni. Gud har inte garanterat paradiset till alla muslimer, endast de som tillber Honom. Och i Koranen säger Allah att den som är bäst utav oss (troende) är den vars Gudsfruktan är djupast!!!



inshaALlah det var en liten svar på din fråga

2011-02-07 @ 18:44:18
URL: http://ahlamhammoud.blogg.se/
A H L A M skrev:

Ja, vad märligt att de skyller på sin inriktning, riktigt konstigt!!! Oh förlåt glömde besvara frågan, jag skrev en novell innan :p ... Mina familj och min släkt är shia ... men det är nog inte därför jag är det, utan jag sökte efter "sanningen" inom Islam i minst 2-3 år ... Jag gick från sunni till shia och var helt förvirrad men i slutändan så insåg jag att shia var rätt för mig (nu har jag förkortat det hela världigt drastiskt) men som en sammanfattning, så vet jag att det jag gör är rätt. Jag följer aldrig min inriktning blint, jag älskar att ifrågsätta så att jag vet att det jag gör är rätt :)

2011-02-07 @ 19:00:53
URL: http://ahlamhammoud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0