Hejhej =)

Har nyss varit och köpt godis och en påse chips =)

Den här dagen har det bara varit pluggpluggplugg ...
Tråkigt att hålla på med sånt på lovet ._.

Aja, hoppas er dag har varit bättre än min :P

Många kramar till mina sötnosar <3

Kommentarer
FERHAT - Studerar till sjuksköterska skrev:

SV: Hehe okej, Barca har gjort två mål just nu så det ser ut som om att de kommer vinna :P

2010-04-10 @ 23:20:49
URL: http://ferhat.blogg.se/
FERHAT - Studerar till sjuksköterska skrev:

SV: Ja det gjorde de haha :D

2010-04-11 @ 12:05:56
URL: http://ferhat.blogg.se/
mariam skrev:

”Inte skämma ut oss muslimer” Skojaru med mig? Jag skämmer inte ut muslimer lilla du !! ”Men är man muslim så bör man bete sig som en”, säg det till dig själv då först ! Varför lyssnar du på musik då??? du skrev i ditt inlägg ”Musik är bäst”. Som muslim ska man inte lyssna på musik, jaa betyder det att du skämmer ut muslimerna nu? Naj, du är bara inte 100 religiös, det finns inte heller någon som är 100% alla har sina fel. Man ska försöka så gott man kan.



Och sen det du och Zana pratar om… dem jävla wahbismen åt helvete med dem. dem är fan i mej inte muslimer !!!! går dödar, halshugger och massa annat grymt äckligt. Dem Går och dödar muslimer som i irak o andra länder bara för de har en annan inriktning. Onormala SJUKA människor som dödar hej och hå. OCH NU snackar jag inte om gazaa snackar om WAHBISMERna! Som har skämt ut oss muslimerna.



2010-04-11 @ 13:17:32
URL: http://bloodygiirl.blogg.se/
mariam skrev:

SARA:

”Inte skämma ut oss muslimer” Skojaru med mig? Jag skämmer inte ut muslimer lilla du !! ”Men är man muslim så bör man bete sig som en”, säg det till dig själv då först ! Varför lyssnar du på musik då??? du skrev i ditt inlägg ”Musik är bäst”. Som muslim ska man inte lyssna på musik. Betyder det DÅ att du skämmer ut muslimerna nu? Naj, du är bara inte 100 religiös, det finns inte heller någon som är 100% alla har sina fel, svagpunkter. Man ska försöka så gott man kan.



Och sen det du och Zana pratar om… dem jävla wahbismen åt helvete med dem. dem är fan i mej inte muslimer !!!! går dödar, halshugger och massa annat grymt äckligt. Dem Går och dödar muslimer i IRAK och Pakistan bara för de har en annan inriktning Å andra sidan går de och dödar människor bara för de inte är muslimer. Onormala SJUKA människor som dödar hej och hå. OCH NU snackar jag inte om gazaa som försöker kämpa mot israel som har massmördat palestinier, snackar om WAHBISMERna! Som har skämt ut oss muslimerna.

2010-04-11 @ 13:26:30
URL: http://bloodygiirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0